Извънграско е добре, защото пада на около 7, но в града преди да сменя едната бобина ми даваше разход около 15/100. Сега още не съм го засякъл, но мисля че ще падне на около 10-11. Това добре ли е ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко е разхода на Алфа Ромео 146 1.3 boxer
Collapse
X
-
10-11 е добре , до 13 носи при положение че я караш само градско и студен мотор . Моита гори 13 при положение че до работа са ми 3 км. само студена бръмчи , иначе като я разтривам из града 11 . А и все пак е 1.7Alfa 146 1.7 16v Boxer - for Sound
Alfa 146 2.0 16v ti - for Speed
Comment
-
Поздравете с добре дошъл колегата, бе спамери!
Добре дошъл, колега!
При моята 7 на сто извънградско дава при 140 км/ч, но все пак е 200-300 кила по-лека!По-лош вариант за 146 е само 1.4 тс, защото се чупи по-лесно.
Докараш ли я до 7-10 извънградско и 10-12 градско си супер!
Важното е, че с тоя мотор може да си: "барабар Петко с мъжете" до към 170-180!.Освен това е най-нечуплив!
Карай си я с кеф!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение...По-лош вариант за 146 е само 1.4 тс, защото се чупи по-лесно.
...
Ама не съм съгласен... Чупи е по-лесно, само ако я "намааш у каманаците"... инак не мож ги сравнява така просто.
А по темата - при мен по статистика от август миналата година - бензин 20 лв/месец, газ осреднено лятно/зимно/градско/селско - 8.8 л/100км., без особени напъни за икономия и без ограничение във вървежа на колата (по магистралата вдигам 140 - 150 по нагорнищата).
Last edited by serafim; d.m.y г., 22:03.sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
аз на дълго до 100 давам 7-7,5 а в града над 12,затова сложих газ и сега поне давам газ с кеф без да мисля за стотинките дето капят от аспухаalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщениеАаа ... това е за темата "Плюене по Алфа".
Ама не съм съгласен... Чупи е по-лесно, само ако я "намааш у каманаците"... инак не мож ги сравнява така просто.
А по темата - при мен по статистика от август миналата година - бензин 20 лв/месец, газ осреднено лятно/зимно/градско/селско - 8.8 л/100км., без особени напъни за икономия и без ограничение във вървежа на колата (по магистралата вдигам 140 - 150 по нагорнищата).
ТС-са е разумен от 1.8 и нагоре!
1.4 и 1.6 са за вманиачени манияци-крепки духом и слаби на голове!
Тука всички сме си такива!
Наздраве!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment